Home » » Pandispan economic

Pandispan economic

Written By Anonim on sâmbătă, 13 iunie 2009 | 16:10

Categorie: Prajituri
Specific: spaniol
Timp preparare: mediu
Nr. portii: 6
Evenimente: Paste, Craciun, Revelion, Zile de nastere
Status: testat
Pandispan economic - Pandispan sau pain de Spain se consuma ca atare presarat cu zahar pudra, glazura sau creme, insa poate fi folosit cu succes la prepararea diferitelor prajituri si torturi. Pandispanul economic este o prajitura de casa atat de gustoasa si pufoasa incat, n-o sa irositi nici o bucatica.

Ingrediente

6 oua
o cana de zahar
1 zahar vanilat
1 cescuta mica de cafea cu ulei
1 cana faina

Mod de preparare

Se bat cu mixerul zaharul si ouale, se adauga zaharul vanilat, cescuta cu ulei, apoi se pune faina;

Se unge o tava de cozonac cu ulei, se pune folie de aluminiu, se varsa continutul in tava respectiva si se baga la cuptorul deja incalzit cu putin timp inainte.
Share this article :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Retete usoare & retete ilustrate - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template